Eye of the tiger!

publicerat i Allmänt;
 Sitter just nu och lyssnar på min pepplista på spotify!  Det är så bra att ha en musiklista med låtar som peppar. Just nu är det Roar från Katy Perry, "eye of the tiger dancing in the fire, cause i am a champion you gonna hear me roar" De orden är så starka! Det ger mig en inre styrka som inte går att förklara. Att ha låtar, filmer. klipps som ger en inspiration är så viktigt, min pappa har alltid skickat klipps på medvetande närvaro och mindset, till en början var det för att läka min inre själ, idag är det för att stärkas mer och känna mig mer trygg och säker som person och blivande ledare. 
 
 
Har precis haft coaching möte med min sponsor, hon har precis varit på Scandinavian gathering! Nästa gång ska jag gå! Fick så mycket tips för att kunna driva min verksamhet framåt! Jag fick mig ett tankeställare. Vem är jag och hur vill jag vara som ledare? Jag måste börja med mig själv! Är på god väg, har utvecklats mycket under min resa. Ska fortsätta fundera hur jag vill vara och vilka jag vill omringas av. Just nu tänker jag tillbaka till min semester i Chile, träffade underbara människor där och att bara vara där jag mig en styrka, kände mig fri, stark, säker! Det vill jag fortsätta jobba med. 
 
 

Att bestämma sig!

publicerat i Allmänt;
Vilken skillnad det är när man tar och bestämmer sig! Ta medvetet ett beslut och då är de bara att köra! Nu känner jag att min forever resa börjar att ta fart. Jag började i slutet av augusti, började först med att tjäna lite extra mest för att ha till vår Chile resa som vi gjorde i december.
Fast nu när jag har kommit till insikt att jag vill detta så förstår jag mer och mer varför många har valt jobba i detta underbara företag! Jag ångrar inte en sekund. Jag har tagit beslutet att bli manager som är en av karriärstegen i min verksamhet. Jag har bestämt mig att i maj blir jag det, enkelt kommer det inte att vara, tvärtom!  Att bestämma sig är inte enkelt, för jag kommer ha mina låga dagar. Då gäller det att ha inspiration runtomkring! Påminnas varför man gör detta! Så! Jag har äntligen gjort min visionboard, min inspirationstavla, den hänger fint i vardagsrummet så jag kan se den varje dag, kommer hjälpa mig att hålla igång. Det är viktigt att ha sina mål synliga, att visualisera är ett starkt verktyg. Rekommenderar detta varmt! Speciellt nu när jag har börjat få lite team medlemmar! Hade min första coachning med en underbar tjej! Wow vad inspirerad jag blev! Detta är bara början! 
 

Allmänna tankar

publicerat i Allmänt;
Då är jag ingång! Thojooo! Det är så spännande! Har mycket tankar och funderingar, fast jag kan inte ta upp allt, vill hålla en röd tråd här :) Kommer då att tänka på min bloggnamn, jag hade svårt att tänka ut ett namn som skulle kännas rätt, började att fundera på mitt liv hur jag är som person och en av mina egenskaper, tror de flesta i min närhet skulle hålla med är att jag är envis som bara den! Jag ger inte upp! Det har varit på gott och ont! Fast det har gjort mer gott, för det har gjort mig tusen gånger starkare! 
 
Sedan jag var 15 år gammal så drabbades jag som många unga av depression, det är lite tufft att ta upp det men det är en av kärnorna till att jag är som jag är idag, att må dåligt under ung ålder är inget att hurra för, fy det var super jobbigt! Jag kämpade länge mot detta, gick på terapi, fick medicin. Detta kom och gick i samband med saker som hände i livet. Trodde först att jag skulle aldrig må bra igen, hade så fel! Det var tufft när vi flyttade tillbaka till Sverige, anpassa sig igen, ja ni kan tänka er!  Första dagen så var det en tjej som skulle visa mig runt vet ni vad som hände, jag stod där bland hennes vänner och jag började stor böla framför dem! Det ni! så var min första dag, även sista dagen. Det var till slut ett gott beslut, där insåg jag att börja på vårdgymnasiet, ändrade mitt liv! fick underbara vänner för livet! Bästa av allt fick bli klasskompis med min syster, vi kom närmare varandra, vi är bästa vänner.
 
Så samband med min bloggnamn? Ja namnet är helt rätt, för allt jag bestämmer mig för att göra så kör jag hela vägen. för annars hade jag gett upp för längesen! Det är så viktigt att inte ge upp. I många år har jag haft de dåliga samvetet att jag har jobbat istället för att vara hemma med mina barn, jag har många i min närhet som är hemmamammor, jag beundrar dem enormt! Fast det är mycket sällan jag har hört eloge åt mammorna som jobbar, nej vi ska dåligt samvete istället! Jag älskar mina barn, att även bygga verksamhet är för deras skull! Melinda och Jeremy ni är mitt varför!!! Nu kör vi!!